Familie van schilders in Knokke

Familiebedrijf Maertens Decor is al meer dan 80 jaar actief als schilder in Knokke. Het verhaal begint wanneer grootvader Maertens tijdens de zomer in de horeca werkt en ’s winters in de Knokse hotels gaat behangen. Zijn zoon Jacques bouwt het bedrijf verder uit en werkt elk project met de grootste zorg en precisie af.

Vandaag staat Filip Maertens als 3e generatie aan het roer. De overgedragen vakkennis in combinatie met het aanwenden van nieuwe technieken en materialen, resulteert in kwalitatieve schilderwerken en het secuur aanbrengen van vloerbekleding. Dit vooral in de regio’s Knokke, Brugge en Cadzand.

 

Stipt, kwaliteitsvol en milieubewust

Wanneer je een beroep doet op ons als schilder, kan je zeker zijn van een correcte prijs. Dankzij onze strikte opvolging verlopen de schilderwerken of het plaatsen van vloerbekleding uiterst vlot. Zo wordt er twee keer per dag op de werf polshoogte genomen en onze kwalitatieve producten verwerken we altijd volgens de voorschriften van de fabrikant.

Met de Storch waterbehandelingsmachine reinigen we het materiaal op een milieuvriendelijke manier. Bovendien werken we zo veel mogelijk met ecologische, watergedragen verf om milieuvervuiling tegen te gaan.

Contacteer ons