Binnenschilderwerken

Heb je plannen om je interieur een complete make-over te geven? Of droom je al lang van een nieuw kleurtje op de muren? Voor alle binnenschilderwerk gaan we uiterst secuur te werk. Meubels en vloeren worden zorgvuldig afgedekt met aangepast materiaal om ze stof- en spatvrij te houden.

Plafond en muren laten schilderen?

Goed begonnen is zeker bij binnenschilderwerk al half gewonnen. We plamuren de ondergrond tot een egaal geheel en met Acrylkit spuiten we de doorgang tussen muren, ramen en deuren op. De juiste primer maakt de ondergrond helemaal klaar voor verdere afwerking en een duurzaam resultaat.

Muren laten schilderen kan rechtstreeks op de muur, maar voor een extra warme sfeer kan het ook op vliesbehang. Uiteraard is de verfsoort altijd aangepast aan de ondergrond en de ruimte.

Op zoek naar een trendy accent in jouw interieur? Als ervaren behanger kunnen we je muren voorzien van sfeervol behangpapier. Behang de volledige ruimte of ga voor een subtielere accentmuur. Jij kiest je favoriete motief, wij stemmen de kleuren van de andere muren er op af!

Schrijnwerk

Ook ramen, deuren, plinten, inbouwkasten … nemen we vakkundig onder handen. Bestaand schrijnwerk renoveren we met aangepaste materialen, nieuwe houten oppervlakken werken we kwalitatief en duurzaam af. Onze watergedragen lak is krasvast en vergeelt niet in donkere ruimtes.

Op zoek naar een ervaren partner voor je binnenschilderwerk of naar een behendige behanger? Contacteer ons! Wij komen bij je langs voor een offerte op maat.

Enkele realisaties

meer realisaties