Buitenschilderwerken

Buitenschilderwerk vraagt een specifieke aanpak. Een buitenmuur schilderen gaat immers niet in 1-2-3. We nemen eerst altijd de nodige preventieve stappen om het buitenschilderwerk veilig en vlot te laten verlopen. We bouwen onze eigen stellingen op en beschikken over de nodige vergunningen en certificaten om de werf correct uit te rusten. Bovendien kiezen we uitsluitend voor kwalitatief materiaal om je buitenschilderwerk stipt en volgens de regels van de kunst af te werken.

Buitenmuur schilderen of gevel kaleien?

Voor we aan de slag gaan met verf of kalei, reinigen we de muren onder hoge druk. We verwijderen alle mos van de gevel of het dak en creëren zo het beste canvas voor het buitenschilderwerk.

Wil je jouw huis een authentieke look geven? Kies er dan voor om de gevel te kaleien! Wij schilderen de muren met een gevelverf met kalei-effect om verkleuring tegen te gaan, of we kaleien de gevel op de traditionele manier.

Schrijnwerk opfrissen

Kunnen je ramen of deuren langs de buitenkant een nieuw laagje verf gebruiken? Een kolfje naar onze hand! We werken zoveel mogelijk van buitenaf. Zo blijft je interieur gespaard van stof en heen-en-weergeloop.

We stemmen de verf af op de houtsoort van het schijnwerk want elke ondergrond heeft specifieke vereisten. Bovendien kan je verschillende afwerkingsmogelijkheden kiezen.

Reken op een stipte uitvoering van je buitenschilderwerk en contacteer ons! Wij komen bij je langs voor een offerte op maat.

Enkele realisaties

meer realisaties