Raamdecoratie

Overgordijnen:

Overgordijnen zijn in raambekleding een synoniem voor veelzijdigheid. Nagenoeg elk interieur kan aangekleed worden met overgordijnen en dit sinds jaar en dag. Zowel in moderne villa’s als in klassieke interieurs komen overgordijnen tot hun recht.

Elke confectiemethode heeft een andere uitstraling. Als u voor een overgordijn kiest, kunt u verschillende confectiemethodes kiezen. De manier waarop uw gordijn geconfectioneerd wordt, bepaalt de uitstraling van het product. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de moderne wave-plooi. Of bent u eerder fan van een klassiekere confectie? Voor elk wat wils.

Houten of aluminium jaloezieën/lamellen/blinds:

Meer sfeer creëren in huis? Met houten jaloezieën krijg je dat in iedere woonruimte voor elkaar. Deze natuurlijke raambekleding zorgt direct voor een warme en knusse sfeer binnenshuis.

Woven wood/Geweven hout in roll-up of vouwsysteem:

De trend van het moment is geweven hout. Steeds meer interieurstylisten kiezen voor deze raamdecoratie met een natuurlijke look and feel. De geweven structuur van het product filtert het daglicht op een prachtige manier. Geweven hout brengt warmte en sfeer in huis.

Amerikaanse Stores/Vouwgordijnen:

Vouwgordijnen zijn al jaren een populaire raamdecoratie. Ze geven de ruimte een warm en sfeervol effect. Het is de perfecte raamdecoratie voor de woonkamer, keuken én slaapkamer. De vouwgordijnen worden altijd op maat gemaakt en je hebt keuze uit verschillende verduisterende of lichtdoorlatende rijke stoffen en kleuren.

Paneelgordijnen/Japanse panelen

Paneelgordijnen bestaan uit grote panelen stof die je los van elkaar kunt verschuiven. Eigenlijk zijn het een soort gordijnen van panelen in plaats van een losvallende stof. Ze zijn zowel decoratief als functioneel toepasbaar én makkelijk te combineren met elkaar. Kortom, er is van alles mogelijk met paneelgordijnen!

Rolgordijnen: 

Rolgordijnen zijn met voorsprong de meest gekozen binnenzonwering. Door de verschillende afwerkingsmogelijkheden en een uitgebreid aanbod aan rolgordijndoeken, groeit deze populariteit nog wekelijks.

De lichtdoorlatendheid is een belangrijke factor
Eén van de belangrijkste beslissingen die u moet maken bij het samenstellen van een rolgordijn is de lichtdoorlatendheid van het rolgordijndoek. Wilt u een gezellige sfeer met doorkijk naar buiten, dan kiest u best voor een light-filtering of transparante doek. Ruimtes die volledige privacy of verduistering vragen zijn dan weer het best af met een verduisterende (black-out) doek. Een laatste mogelijkheid zijn screendoeken. Deze lichtdoorlatende doeken hebben speciale eigenschappen waardoor ze niet alleen afwasbaar zijn maar ook ideaal voor kantoorruimtes.

Rolgordijnen zijn met voorsprong de meest gekozen bering. Door de verschillende afwerkingsmogelijkheden en een uitgebreid aanbod aan rolgorroeit deze populariteit nog wekelijks.

Verticale jaloezieën:

Verticale jaloezieën is één van de meest veelzijdige en functionele zonwering. Door de vier types lamellen: textiel, pvc- en aluminium, bewijst dit product zowel op kantoor als in een huiselijke omgeving zijn kwaliteit. Een verticale jaloezie is een ideaal product voor brede en hoge raampartijen

Plissé- en Dupligordijnen/Duettes: 

Plisségordijnen op maat komen helemaal tot hun recht in jouw interieur. Het is een veelzijdig, decoratief, trendy en functioneel raamdecoratie product. Geschikt voor iedere raamvorm. Een plissé bestaat uit één laag gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwt als deze wordt opgetrokken. Plisségordijnen met plooibreedtes van 20 mm en 32 mm. Duette® is de raamdecoratie waar decoratief, functioneel en energiebesparend perfect samen gaan. Een Duette® gordijn bestaat uit twee geplisseerde stoffen, waardoor de koorden niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Dat zorgt voor een strak geheel.

 

Duo rolgordijnen:

Duo rolgordijnen bestaan uit horizontale banen die met een uniek ontwikkeld systeem achter elkaar geschoven kunnen worden. Door het transparante karakter hebben duo rolgordijnen iets weg van vitragegordijnen, maar dan met een strak visueel effect.

Shutters: 

Houten binnenluiken met verstelbare lamellen, ook in aluminium beschikbaar voor binnen EN buiten

 

Squid: 

Zelfklevende folie met linnenlook 

Elektrische bediening:

Technologie is niet meer weg te denken uit ons leven. We gebruiken onze smartphone voor allerlei zaken. Het smarthome-concept bereikt dan ook steeds meer mensen. Bij de slimme raamdecoratie staan comfort, eenvoud en veiligheid centraal. Slimme raamdecoratie heeft een hoog gebruiksgemak en kan op diverse manieren bediend worden, zelfs wanneer je niet thuis bent.

Slimme raamdecoratie wordt standaard geleverd met een afstandsbediening om de raamdecoratie makkelijk te bedienen. Naast het gebruik van een afstandsbediening is het ook mogelijk om de slimme raamdecoratie te bedienen via verschillende apps of via spraak zoals Amazon Alexa en Google Assistant. Maar wat maakt de raamdecoratie nu daadwerkelijk slim?

Het is niet meer nodig om zelf de handeling uit te voeren, de raamdecoratie activeert automatisch. Dit kan via timers, waardoor standaard om 8 uur ’s ochtends de raamdecoratie opent, of via scènes, dat de raamdecoratie sluit zodra de scène ‘avond’ wordt gestart en de verlichting aangaat.