Schilderwerken in Knokke,
Brugge en omgeving

Plan je schilderwerk buiten of zoek je eerder een schilder voor binnen? Bij Maertens Decor kan je hoe dan ook rekenen op meer dan 80 jaar ervaring en een zorgvuldige aanpak. Voor elk project! We garanderen een degelijke voorbereiding, zodat het schilderen zelf vlot kan verlopen.

Weet je niet goed welke kleuren te kiezen of wat precies past in welke kamer? Wanneer je beroep op ons doet als schilder voor binnen, geven we je graag professioneel kleuradvies voor alle ruimtes. Ook voor je schilderwerk buiten hebben we tal van afwerkingstips voor een mooi en langdurig resultaat.

 

Offerte zonder verrassingen
Om een offerte op maat samen te stellen voor je schilderwerken in Knokke of Brugge, komen we bij je langs. Zo kunnen we de omvang van de werken goed inschatten. Is er veel voorbereidingswerk zoals afschuren of barsten herstellen? Heeft de ondergrond vocht- of vorstschade opgelopen? Heb je specifieke wensen qua afwerking of wil je de schilderwerken eventueel combineren met nieuwe vloerbekleding? We houden er allemaal rekening mee om je voor de uit te voeren schilderwerken een correcte offerte te bezorgen.

Binnenschilderwerken Buitenschilderwerken